جمعه 11 آبان 1403
معرفی ورزش ساحلی - فلای بورد

ورزش ساحلی - فلای بورد

ورزش ساحلی - فلای بورد
معرفی ورزش ساحلی - فلای بورد
ما انسانها همواره به دنبال راههای جدیدی برای گذران اوقات فراغت خویش می گردیم. تفریحاتی جدید، که علاوه بر لذتبخش بودن، بتواند سطح آدرنالین خونمان را بالا ببرد. یکی از این ورزش های بسیار جذاب، ورزش آبی فلای بورد می باشد. ورزشی که میتوان در آن مانند دلفینی به داخل و بیرون آب جست و گریز کرد.

فلای بورد، یک نوع تفریح و ورزش است که قدرت بدنی و نمایشی شما را به چالش می کشد.
فلای بورد چطور کار میکند

تاریخچه و فلای بورد چطور کار میکند؟
فلای بورد اولین بار در ابتدای سال 2011 در مسابقه های بین المللی جت اسکی کشور چین مطرح شد. بعد از مشاهدات و تمرینات گوناگون بر روی این ورزش، نتیجه گیری شد که رسما همه جای دنیا دردسترس مردم قرار گیرد. از سال 2012 میلادی این تفریح ورزشی در سراسر کشور های دنیا شناخته گردید و به محبوبیت رسید.

فلای بورد وسیله ای است که با مهارت تمام، شخص را بالا برده و در هوا معلق نگه می دارد. نقطه اتصالی که وجود دارد بورد نام دارد که شخص بر روی آن به وضعیت ایستاده قرار می گیرد. بورد( تخته) به وسیله لوله هایی که با فشار، آب زیادی را پمپاژ می کند بالا رفته و به اصطلاح پرواز می کند. همین امر باعث شده نام این این تفریح فلای بورد( Flyboard) به معنی تخته هوایی باشد.

اجزای تشکیل دهنده فلای بورد
- تخته یا همان بورد دستگاه- یک جفت کفش ویکبورد- یک شلنگ- دو جفت بست شلنگ- یک زانویی- یک کانکتور برای اتصال زانویی به جت اسکی- یک نازل به Y که به زیر تخته متصل می شود.- تسمه نگه دارنده شلنگ که به دماغه جت اسکی متصل است.- یک جفت نازل دستی به شلنگ
این افراد سراغ فلای بوردینگ نروند- افرادی که دچار عارضه ای در کتف هایشان هستند.- افرادی که عضوی از بدنشان را گچ گرفته اند- افرادی که عارضه قلبی دارند.- افرادی که دچار عارضه هایی در ناحیه کمر هستند.- افرادی که داروهای خواب آور استفاده می کنند.
افرادی که صرع و غش دارند
فلای بورد برای چه افرادی مناسب است؟
تجربه فلای بورد برای همه اشخاص 18 سال به بالا امکان پذیر بوده و برای خانم‌ها هم محدودیتی وجود ندارد. البته افرادی که ترس شدید از آب و ارتفاع دارند یا سابقه بیماری های قلبی و تنفسی دارند و خانم های حامله امکان استفاده از فلای بورد را نخواهند داشت.

خطرات فلای بورد
این ورزش هم مثل تمامی ورزش های هیجان انگیز میتواند با رعایت نکردن مسایل ایمنی خطرافرین بوده، اشخاص را دچار آسیب دیدگی های جدّی کند. لذا دارای اهمیت است که ورزشکاران، این دوره های اموزشی را زیر نظر انجمن جت اسکی و جت بت کشور پشت سر گذاشته تا ضمن رعایت نکات ایمنی با این رشته اشنا شوند.


منبع: پارس نیوز

http://www.abai.ir/News/1/60608
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



 
وزارت ورزش و جوانان

فراکسیون ورزش مجلس

فدراسیون های داخلی

کنفدراسیون های آسیایی

فدراسیون های جهانی

کمیته ملی المپیک

اداره کل تربیت بدنی استان ها

هیات های ورزشی

انجمن های ورزشی

سازمان های ورزشی

تیم های ورزشی