شنبه 29 ارديبهشت 1403
اعزام ۲۶ رشته ایران

بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲

 بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲
تاکنون اعزام ۲۶ رشته ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ قطعی شد
سرپرست کاروان اعزامی ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو چین گفت: تاکنون حضور ایران در ۲۶ رشته این بازی‌ها قطعی شده است.

به گزارش آبا به نقل از ایرنا، «پیمان فخری» روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی با رییس کمیته ملی المپیک اظهار داشت: این رقابت‌ها از ۱۹ شهریور تا سوم مهر ۱۴۰۱ برگزار می‌شود. در این دوره حدود ۱۰ هزار ورزشکار حضور دارند. این رقابت‌ها در هانگژو با شرایط آب و هوایی گرم برگزار می‌شود و پیش‌بینی می‌شود تقویم برخی بازی‌ها به دلیل ‌آب و هوا تغییر کند.

سرپرست کاروان ایران در بازی‌های آسیایی گفت: چین تخصصی خوبی در برگزاری بازی‌ها دارد و سه دهکده برای این مسابقات ایجاد شده است. یکی از چالش‌های موجود برای میزبان وجود پنج دهکده فرعی بازی‌ها با مسافت طولانی تا محل اصلی رقابت‌هاست . در این دور ۶ رشته به مسابقات اضافه شده که رشته‌های سنتی چین است. همانند بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا که پنج رشته جدید سنتی اضافه شد.

فخری ادامه داد: البته برخی رشته‌ها در این دوره حذف شده است که در سبد مدالی ایران هم نیست. این رویداد در ۴۰ رشته برگزار می‌شود. جاکارتا فرصت طلایی برای ایران بود که در ۳۵ رشته شرکت کردیم.

سرپرست کاروان ایران گفت : تاکنون حضور ایران در ۲۶ رشته بازی‌های ۲۰۲۲ قطعی شده است. بدمینتون، والیبال و هندبال زنان، بسکتبال سه در سه، اسکواش، تنیس و سه‌گانه، هفت رشته‌ای که قابلیت اعزام دارند اما شانس کسب مدال ندارند. بازی‌های آسیایی فرصتی است تا این رشته‌ها ارتقا یابند. هدف اعزام کاروان کیفی است که البته این تصمیم ستاد عالی بازی‌ها است.

وی همچنین گفت: برگزاری نشست‌های منظم و تشکیل گروه‌های روانشناسی در جهت همکاری با فدراسیون‌ها، بررسی رکوردهای ورزشکاران و رصد آنها توسط کارشناسان مرکز نظارت، ایجاد تیم‌های اقتصادی برای شناسایی فرصت‌های کاروان اعزامی اقداماتی بود که تاکنون انجام شده است.

وی درباره همزمانی برخی رشته‌ها از جمله مسابقات کشتی با رقابت‌های قهرمانی جهان و بازی‌های اسیایی گفت: اهمیت بازی‌های آسیایی از قهرمانی جهان بیشتر است.

سرپرست کاروان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ چین درباره پاداش مدال‌آوران گفت: ۶ ماه مانده تا بازی‌ها در ستاد عالی بازی تصمیم‌گیری می‌شود که این پاداش‌ها در ۲ بخش است.

کیکاووس سعیدی هم در نشست هم اندیشی با خیرنگاران درباره معرفی ظرفیت های اکادمی المپیک گفت: برای نخستین بار شورای حفاظت از ورزشکاران تشکیل شده است و در کنار طرح بورسیه ورزشی امید ها و ستاره ها راه اندازی شد.

وی افزود: سالانه ۱۳ هزار نفر از مرکز سنجش آکادمی المپیک استفاده کردند و ۶ هزار ورزشکار و مربی از ظرفیت مرکز پزشکی و جهارهزار نفر هم از خدمات توانبخشی آن استفاده کردند.

http://www.abai.ir/News/1/61165
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



 
وزارت ورزش و جوانان

فراکسیون ورزش مجلس

فدراسیون های داخلی

کنفدراسیون های آسیایی

فدراسیون های جهانی

کمیته ملی المپیک

اداره کل تربیت بدنی استان ها

هیات های ورزشی

انجمن های ورزشی

سازمان های ورزشی

تیم های ورزشی